Integritetspolicy GDPR

Personuppgiftsbehandling (GDPR)

Direkt i samband med att du ingår avtal med oss förser du oss med vissa personuppgifter.

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och att du har ett förtroende för hur vi hanterar dina uppgifter.

Vi på Qprod.se vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard och Dataskyddsförordningen (GDPR), för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Endast en begränsad andel har tillgång till informationen om dig och deras hantering av informationen är strikt reglerad.

Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan.

Du har enligt Personuppgiftslagen (Dataskyddsförordningen) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du när du är inloggad under ditt konto utföra följande åtgärder:

Din rätt till dataförklaring

Din rätt till dataportabilitet

Du kan ladda hem din kontodata i ett CSV-format med hjälp av länkarna nedan:

Din rätt till tillgång av personuppgifter

Du kan begära en rapport med alla dina personuppgifter som vi lagrar med hjälp av länken nedan.

Begäran om personuppgifter (måste bekräftas via epost-länk)

Din rätt att bli borttagen / raderad från servern

Du kan begära borttagning / anonymisering av dina personuppgifter som vi lagrar, information om detta finner du också i inloggat läge under ”mitt konto”

 

Kortbetalning med Payson 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

 

Qprod.se - Medelhavsprodukter © 2018
Visningsläge Mobil / Standard