Villkor

När du lägger din order hos oss uppger du dina personuppgifter.

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post 

Vi på Qprod.se vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, förenliga med branschstandard och Dataskyddsförordningen (GDPR), för att säkerställa att din information skyddas från att obehöriga får del av den. Endast en begränsad andel har tillgång till informationen om dig och deras hantering av informationen är strikt reglerad.

Allt för att du ska kunna få en så bra och anpassad service som möjligt utan att någon information eller personuppgift samlas in, lagras eller hanteras i onödan.

Du har enligt Personuppgiftslagen (Dataskyddsförordningen) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du när du är inloggad under ditt konto enkelt hantera dina uppgifter.